Extra vrijwilligers gezocht
om te helpen in De Moerkoal

We zoeken extra handen die het leuk vinden om een drankje in te schenken en in de keuken te helpen en/of te oberen. 

Steeds meer gasten vinden hun weg naar Dorpshuis De Moerkoal en daarom zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger te helpen met o.a. de barwerkzaamheden. 

Grace, Dian, Lenie en Toos zijn de gastvrouwen en zoeken extra ondersteuning bij activiteiten, biljartavonden, feestjes, vergaderingen en evenementen. Denk hierbij aan de Avond 4-Daagse, de Liederentafel en activiteiten in één van de zalen en 's avonds bijspringen achter de bar.
 
Praktisch gezien gaat het als volgt. Je komt in een groepsapp waarin Dian (coördinator) oproepen plaatst. Hier reageer je op als je kunt. Het zou al geweldig zijn als je een paar keer per jaar kunt bijspringen. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met barwerkzaamheden en horeca, maar je moet het gewoon leuk vinden om te helpen en gezellig onder de mensen te zijn.
  
Voor meer info kun je terecht bij één van de gastvrouwen achter de bar of stuur een mailtje naar info@moerkoal.nl .

Ook kun je je opgeven door onderstaand formulier in te vullen en te VERSTUREN. Dian zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken voor een gesprek over de mogelijkkheden om als vrijwilligers te helpen in Dorpshuis De Moerkoal. Het is natuurlijk helemaal vrijblijvend, maar misschien vind je het leuk om ons team te komen versterken. In inder geval alvast bedankt voor je belangstelling!

Bedankt, uw aanmelding is verzonden.
Uw bericht kan niet verstuurd worden. Herstel de fouten en probeer opnieuw.