Voe​l je THUIS, in ons DORPSHUIS

NIEUWSBERICHTEN

DE LANGSTE EETTAFEL

Op zondag 2 oktober 2022 wordt in De Moerkoal van 11.00 tot 13.00 uur de Langste Eettafel gehouden. Kom je ook? Het is voor nieuwkomers in het dorp en mensen die graag meer dorpsbewoners leren kennen.
Het is gratis en wordt mede door ons verzorgd.

lees meer
nieuwsbrief 2022-01
(september 2022)
elke dinsdagmorgen:
wandelen vanuit de moerkoal
groepslessen ukelele
van ukelele4u
Bridgeles voor beginneners
in Middelrode en berlicum
gezellig samenzijn op
dinsdag en/of vrijdag
kledingruilbeurs
(hersft/winter) voor dames
attitudinal healing (AH)
bijeenkomsten

Ook in 2022 heeft De Moerkoal zich weer ingeschreven voor de Rabo Club Support. Met Rabo Club Support investeert de Rabobank een deel van de winst in lokale stichtingen en verenigingen. De Moerkoal kan hiermee een extra financiële bijdrage ontvangen! Dit jaar willen we dit besteden aan vervangen van de terras tafels en uitbreiden van het meubilair. Daarvoor is het van belang zoveel mogelijk stemmen te ontvangen. 

Als lid van de Rabobank Hart van de Meijerij kun je, vanaf vandaag 5 september tot en met 27 september 2022, stemmen op De Moerkoal. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je jouw stem uit kunt brengen. Een lidmaatschap is niet hetzelfde als klant zijn bij de Rabobank. Lid worden kan vanaf 12 jaar. 

Om te stemmen ga je naar   Rabo ClubSupport - Rabobank

Om lid te worden van de Rabobank Hart van de Meijerij klik je op: Leden van de coöperatieve Rabobank - Rabobank  

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Vanuit het Dorpshuis De Moerkoal worden regelmatig nieuwsbrieven verstuurd. Als je ook op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, dan kun je hieronder je naam en Emailadres invullen en op VERSTUREN klikken.
Je krijg dan via Email de nieuwsberichten toegestuurd.

Bedankt, uw bericht is verzonden.
Uw bericht kan niet verstuurd worden. Herstel de fouten en probeer opnieuw.

U WILT EEN ZAAL RESERVEREN?

De Moerkoal beschik over een aantal zalen, waarvan je gebruikt kunt maken voor een partikuliere of zakelijke bijeenkomst.

De zalen hebben een capaciteit van zo'n 10 tot 100 zitplaatsen. Een overzicht van alle zalen en haar faciliteiten vind je HIER.

Ook hebben een aantal zalen audio/visuele hulpmiddelen, zodat u direct aan de slag kunt voor het geven van presentaties. Voor meer informatie kun je het Contactformulier invullen. 

DELEN

Ineens is de wereld één groot dorp geworden

Zie ook onze informatie op Facebook