Ook op Bevrijdingsdag is het Repaircafé in de Moerkoal. Onze vrijwilligers bevrijden je die dag ook van problemen met gereedschap, huishoudelijke apparaten, klokken, fietsen en kleding waar een naadje los aan zit. En misschien ben je er nu ook achter gekomen dat het tuingereedschap wat onderhoud of een reparatie nodig heeft. Op vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag, kun je ermee terecht in het Repaircafé in de Moerkoal. Van 9.30 uur tot 12.00 uur staan de vrijwilligers klaar om alles te repareren.

Het is natuurlijk elke vrijdagmorgen, tijdens de markt, gezellig in de Moerkoal, en het tweede kopje koffie is gratis. En de eerste vrijdag van de maand is er natuurlijk het Repaircafé. Behalve voor eventuele onderdelen hoef je niets te betalen voor de reparatie. Een (vrijwillig) fooitje is natuurlijk wel welkom. Het werk van het Repaircafé is goed voor het milieu, er wordt minder weggegooid. En zo’n Repaircafé ochtend is ook erg gezellig. Terwijl de vrijwilliger met jouw reparatie bezig is kijk je mee, denkt mee, leert ervan, drinkt een kop koffie. Er wordt ook volop gebuurt die ochtenden in de Moerkoal.

repaircafe mei17

Je kunt ook even een praatje maken bij de Dorpstafel die ook elke maand tijdens het Repaircafé in de Moerkoal zit. Verder kun je hier in contact komen met de dames van BINT v/h SWO en de wijkverpleegkundige van Laverhof. Die zijn op de eerste vrijdagmorgen van de maand namelijk ook aanwezig in de Moerkoal om informatie te geven.

Kom op tijd, want dan weet je zeker dat de vrijwilligers voldoende ruimte hebben om jouw reparatie uit te voeren.