De kapotte eieren van het Paasfeest kunnen wij niet repareren, maar verder kunnen onze vrijwilligers veel dingen maken. Denk dan aan speelgoed, je kleding waar een scheurtje in zit, maar ook huishoudelijke apparaten, radio’s, klokken, fietsen en tuingereedschap.

Het Repaircafé is elke eerste vrijdag van de maand. En dus ook 6 april, de vrijdag na Pasen. We repareren niet alleen kleding en tafeltjes, we repareren alles wat je mee kunt brengen. Dus kom ermee naar het Repaircafé in de Moerkoal in Middelrode als er iets niet in orde is, en onze grote groep vrijwilligers gaat zijn best doen om het voor je te maken. Van 9.30 uur tot 12.00 uur staan ze voor je klaar.

Behalve voor eventuele onderdelen hoef je niets te betalen voor de reparatie. Een (vrijwillig) fooitje is natuurlijk wel welkom. En zo’n Repaircafé ochtend is ook erg gezellig. Terwijl de vrijwilliger met jouw reparatie bezig is kijk je mee, denk je mee, leert ervan, drinkt een kop koffie. Er wordt ook volop gebuurt deze ochtenden in de Moerkoal.

In de Moerkoal is het elke vrijdagmorgen, tijdens de markt, gezellig. En het tweede kopje koffie is gratis.

Verder kun je als je wilt ook een praatje maken bij de Dorpstafel die ook elke maand tijdens het Repaircafé in de Moerkoal zit. En kun je hier in contact komen met de mensen van BINT v/h SWO en de wijkverpleegkundige van Laverhof. Die zijn op de eerste vrijdagmorgen van de maand namelijk ook aanwezig in de Moerkoal om informatie te geven.

Kom vroeg, want dan weet je zeker dat de vrijwilligers voldoende tijd hebben om jouw reparatie uit te voeren.