sylvesterloop-300x200

Op 31 december wordt de 37e Sylvesterloop georganiseerd door Wielertrimclub ’t Goei Smoesje. De wielertrimclub met kleding sponsoren ZZPr.nl, Coop, PW Event Services en Van Kessel Op- en overslagbedrijf b.v. heeft 54 leden. De organisatie, bestaande uit John Aarts, Jos Cooijmans en Toon Hubers, is weer bijna zover. Het draaiboek is weer aangepast voor 2016. Gemeente, EHBO, Politie, sponsoren etc. zijn weer benaderd voor een perfecte stratenloop in Middelrode. Leden van ‘t Goei Smoesje zullen op oudjaarsdag het parcours weer uitzetten zodat er om 13.00 uur gestart kan worden. Peer van de Ven zal vanaf 12.30 uur de microfoon ter hand nemen om de Sylvesterloop live te verslaan.

De Moerkoal is uiteraard weer gastheer voor de organisatie, lopers, EHBO etc. We hopen net als voorgaande jaren op ongeveer 800 deelnemers. Ook dit jaar hebben leden en bestuur weer een goed doel uitgekozen. Het goede doel is de Super G sportdag voor verstandelijk beperkten op 21 mei 2017 op het OJC terrein te Rosmalen. Wij steunen dit doel financieel en wij organiseren die dag het onderdeel fietsen voor verstandelijk beperkten.

Wij dagen iedereen uit om met zoveel mogelijk kennissen / familieleden het jaar sportief af te sluiten door deelname aan deze stratenloop. Meedoen kan voor alle leeftijden en ieder loopt in zijn eigen tempo. De afstanden zijn 5,5-, 11- en 16,5 km. Je doet mee door je in te schrijven en aanwezig te zijn. Ook zijn er dit jaar weer prominente lopers aanwezig.

Datum 31 december a.s. en het startschot is om 13.00 uur bij Dorpshuis De Moerkoal aan de Driezeeg 20 te Middelrode.