logoRepaircafelogomoerkoal

Vrijdagmorgen 5 augustus Repaircafé in de Moerkoal 

Vrijdagmorgen 5 augustus staan de vrijwilligers van het Repairafé in de Moerkoal weer klaar om te kijken of je fiets, meubelstuk, klok, gereedschap, kookplaatje, videorecorder, telefoon etc nog gerepareerd kan worden. Ook voor reparaties aan kleding, kussens, tassen etc kun je in het Repaircafé terecht.

Erg voordelig, want behalve voor eventuele onderdelen en een (vrijwillig) fooitje betaal je niets voor de reparatie. En je hoeft niets nieuws te kopen. Omdat de Repaircafé vrijwilligers dingen repareren die anders misschien weggegooid worden, zorg je samen voor een schoner milieu. Daarnaast is zo’n Repaircafé ochtend ook gezellig. Er wordt volop gebuurt en in de foyer van de Moerkoal is op vrijdagmorgen het tweede kopje koffie gratis.

Dus vrijdagmorgen 5 augustus vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur gaan de vrijwilligers weer met alles wat je binnen brengt aan de slag. Kom op tijd, want dan heb je meer zekerheid dat de vrijwilligers tijd hebben om de reparatie uit te voeren.

Tijdens de Repaircafé’s wordt meekijken en meedenken heel erg op prijs gesteld. Maar je kunt natuurlijk ook even een kop koffie gaan drinken in de foyer van de Moerkoal. Of even aanschuiven bij de dames van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO), het Senioren Tref- en Ondersteunings Punt Berlicum-Middelrode (STOP) of de wijkverpleegkundige van Laverhof. Die zijn op vrijdagmorgen namelijk ook aanwezig in de Moerkoal om informatie te geven.

Als je reparatie klaar is hoef je niets te betalen voor het werk. Maar een fooi in de fooienpot voor de koffie van de vrijwilligers en om nieuw gereedschap aan te schaffen wordt natuurlijk wel heel erg op prijs gesteld.

RepairCafe-213