Biljarten

Er zijn op dit moment 2 biljartgroepen actief in “de Moerkoal”.

Voor meer informatie:

Team A: Wim Kuijpers, 06-22771456

Team B: Erika van Boxtel, 06-30165048

Koffieochtend vrijdag

Het hele jaar kunt op vrijdagochtend in de foyer van “de Moerkoal” langskomen voor een kopje koffie en een praatje.

Deze ochtend wordt verzorgd door vrijwilligers van “de Moerkoal”

Eetpunt

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt in “de Moerkoal” het Eetpunt geoarganiseerd.

Een uitgelezen en leuke mogelijkheid om een keer dorpsgenoten te ontmoeten tijdens een maaltijd. Er wordt gegeten aan tafels van 8-10 personen en het is aanschuiven.

De maaltijd start om 18.00 uur en de kosten zijn € 10,50 per persoon exclusief drankjes.

Voor meer informatie: info@moerkoal.nl

Activiteitenmiddag

Houdt u ervan om anderen te ontmoeten?

U wilt graag langer thuis wonen. Voor uw welzijn is het dan wel belangrijk dat u dichtbij huis anderen kunt ontmoeten, een beetje kletsen, iets leuks doen en gezellig een kopje koffie drinken. Voor U organiseert Laverhof in samenwerking met de Moerkoal in Middelrode elke dinsdag van 13.30 uur tot 16.30 uur een gezellige middag.

Tijdens deze middag is er gelegenheid om kennis te maken met anderen en/of bekenden te ontmoeten. Er is alle ruimte om alles met elkaar te bespreken en zodoende de contacten intenser te maken.

Voor meer informatie: info@moerkoal.nl

Repair cafe

Elke eerste vrijdagochtend  van de maand is het Repaircafé in zaal ’t Kôlleke van de Moerkoal. Er zitten deskundige en vooral hulpvaardige vrijwilligers klaar om kleine reparaties uit te voeren aan kleding, fietsen, elektrische apparaten, maar ook alles waar geen stekker aan zit. U kijkt en denkt mee terwijl de vrijwilligers hun best doen om uit te zoeken waar het probleem zit en het voor u proberen te herstellen.

Bepaalde onderdelen (een rits of een nieuwe schakelaar) moet u zelf meebrengen. Kleine verbruiksmaterialen (garen of schroefjes) zijn vaak voorhanden.

Bij het verlaten van de zaal betaalt u de gebruikte materialen en als waardering voor de vrijwilliger een klein bedragje naar eigen inzicht waardoor we af en toe wat nieuw gereedschap kunnen kopen en de koffie voor de vrijwilligers kunnen betalen.

Vrouwenbonden

De Moerkoal biedt wekelijks ruimte aan onderstaande activteitenclubs, waar naast het elkaar ontmoeten ook activiteiten als volksdansen, handwerken en diverse workshops verzorgt worden.

Katolieke vrouwen beweging (KVB)

Voor meer informatie: Irica de Hoon, peerdehoon@ziggo.nl, 06-16433539

Vrouwen ontmoeten vrouwen (VOV)

Voor meer informatie: Ria Veltman, veltm640@planet.nl, 073-5032244